Kuyruklu roll ekmek, Türk mutfağının sevilen ve özellikle kahvaltılarda tercih edilen lezzetlerinden biridir. Yumuşak ve kabarık yapısı ile dikkat çekerken, şık kuyruklu şekli de ona özgün bir hava katar. Genellikle hamurun içine tereyağı veya sıvı yağ eklenerek daha yumuşak ve lezzetli bir doku sağlanır. Hamur yoğrulup mayalanmaya bırakıldıktan sonra, küçük parçalar halinde şekil verilir ve her bir parça, üzerine hafifçe bükülerek kuyruklu formda hazırlanır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Kuyruklu roll ekmek, Türk mutfağının sevilen ve özellikle kahvaltılarda tercih edilen lezzetlerinden biridir. Yumuşak ve kabarık yapısı ile dikkat çekerken, şık kuyruklu şekli de ona özgün bir hava katar. Genellikle hamurun içine tereyağı veya sıvı yağ eklenerek daha yumuşak ve lezzetli bir doku sağlanır. Hamur yoğrulup mayalanmaya bırakıldıktan sonra, küçük parçalar halinde şekil verilir ve her bir parça, üzerine hafifçe bükülerek kuyruklu formda hazırlanır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.